Beton- en aannemersbedrijf 0512-471225
Slide background

Over ons

Bedrijfsprofiel

In 1952 begon Jan Veenstra, grootvader van de gelijknamige huidige directeur, als zelfstandig ondernemer in Jistrum. Het bedrijf kreeg toen zijn huidige vorm met de start van een prefab betonwarenfabriek op industrieterrein Skûlenboarch aan het Prinses Margrietkanaal. Niet veel later is de basis gelegd op het gebied van gespecialiseerd betonwerk op locatie. De groei ging door, het bedrijf werd verder uitgebouwd door zijn vier zonen Rindert,  Jan, Durk en Theo. Naast het betonwerk is het bedrijf zich mede gaan bezighouden met bouwkundige werkzaamheden zoals nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Het bedrijf is overgegaan in handen van de derde generatie onder leiding van Jan Veenstra. De bedrijfsactiviteiten zijn in grote lijnen als volgt in te delen:

  • Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie (woningen, kantoren, showrooms, winkels, bedrijfsgebouwen, productiefaciliteiten, etc.)
  • Betonwerken (funderingen, kelders, wanden, (bedrijfs)vloeren, kleine waterbouwkundige constructies, fundatieherstel etc.)
  • Bruggen
  • Projectontwikkeling / turn-key projecten
  • Verhuur Pachal systeembekistingen

bedrijfsprofiel

Hoe werken wij?

Bij beton- en aannemersbedrijf Veenstra staat de wens van de klant centraal. Wij zijn een flexibele bouwonderneming waar de klant aangeeft wat hij wil. De organisatie is plat, de communicatie-lijnen zijn kort en mede hierdoor krijgen uw werken de volle aandacht en kan snel, effectief en efficiënt ingespeeld worden op de wisselende omstandigheden en/of individuele wensen.

Heeft u bouwplannen?

Neem dan contact op met Jan Veenstra voor een vrijblijvend gesprek.