Beton- en aannemersbedrijf 0512-471225
Slide background

Kelderbouw Friesland

Kelderbouw onder uw bestaande woning in Friesland

Bent u op zoek naar een specialist in kelderbouw in Friesland? Dan bent u bij Veenstra BV aan het juiste adres! Al sinds 1952 gaan wij aan de slag met heel veel verschillende nieuw- en verbouwprojecten, waaronder ook het onderkelderen van woningen in Friesland. Wilt u meer weten over onze service, of Veenstra BV inschakelen als aannemer voor uw kelderbouw? Neem dan contact met ons op!

Het onderkelderen van uw huis

Wilt u meer woonruimte aan uw huis toevoegen? Dan kunt u kiezen voor het onderkelderen van uw woning. Een kelder bouwen onder een bestaande woning is namelijk goed mogelijk! Het vereist echter wel goede kennis over en ervaring met het proces. Wanneer u Veenstra BV inschakelt voor het onderkelderen van uw huis in Friesland, kunt u rekenen op deze kennis en kunde.

Veenstra BV: uw aannemer voor kelderbouw

Veenstra BV houdt zich bezig met het uitvoeren van zowel nieuw- als verbouwprojecten. We hebben veel ervaring met verschillende soorten projecten, en hebben plezier in het uitvoeren van een grote diversiteit aan werkzaamheden. We behandelen elk project op een unieke wijze, zodat we tot een oplossing komen die helemaal bij uw pand past. Wanneer u kiest om uw bestaand huis te laten onderkelderen door Veenstra BV, weet u dat u kunt rekenen op de kennis en ervaring van professionals met jarenlange ervaring en liefde voor hun vak. En dat ziet u terug in de kwaliteit van de kelderbouw!

Kelderbouw Friesland

Aan de slag met kelderbouw in Friesland

Wilt u Veenstra BV inschakelen als aannemer voor uw kelderbouw in Friesland? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 0512-471225, of een mail sturen naar info@veenstrabv.nl. Veenstra BV gaat aan de slag met de kelderbouw bij u in Friesland!