skip to Main Content
Veenstra BV

Contactgegevens

Voor meer informatie over onze diensten of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze pagina.

U kunt u ons via deze pagina ook direct bellen of gelijk een email sturen.

Hieronder ziet u op de kaart waar u ons kunt vinden.

Contactinformatie

Tel. 0512-471225
E-mail: info@veenstrabv.nl

Adres

Beton- en aannemersbedrijf Veenstra bv
Joost Wiersmaweg 5
9258 CC  JISTRUM

Contact opnemen

Offerte of informatie aanvragen


  Neem direct contact met ons op

  Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u altijd direct contact opnemen

  Waarom beton- en aannemersbedrijf Veenstra bv?

  Waarom zou u Beton- en aannemersbedrijf Veenstra BV inschakelen? Hieronder vindt u enkele kenmerken die ons bedrijf beschrijven.

  We houden van diversiteit, in onze rijke historie hebben we al tal van uitdagingen in beton mogen realiseren. Daardoor hebben we een schat aan ervaring opgedaan en weten we wat er allemaal mogelijk is met beton.

  U kunt daarom bij ons terecht met allerlei verschillende bouwprojecten. Wij zien er naar uit om ook uw project met trots en passie voor het mooie betonvak uit te voeren.

  Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat onze klanten ons geven en betalen dat vertrouwen terug door de regel afspraak is afspraak te hanteren. Daarnaast hebben we in ons bedrijf korte lijnen zodat randzaken niet onnodig veel tijd in beslag nemen.

  Al sinds 1952 bouwen we aan het steeds opnieuw verbeteren van bouwtechnieken. We leveren kwaliteit en hebben liefde voor het vak. Als het om beton gaat is er eigenlijk niets meer waar wij nog voor terugdeinzen.

  Beton is een prachtig product en er is ongelofelijk veel mee mogelijk. We gaan de uitdaging graag aan om ook van uw project een succes te maken.

  We zijn flexibel doordat we een platte organisatie en korte lijnen hebben. Wij werken snel, effectief en stemmen de werkzaamheden af op uw wensen. Daarmee krijgt u in Veenstra bv een betrouwbare en snel schakelende partner voor al uw beton uitdagingen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.