skip to Main Content
Veenstra BV

Op zoek naar een aannemersbedrijf in Leeuwarden?

Zoekt u een aannemersbedrijf in Leeuwarden? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Veenstra bv Als betrouwbaar familiebedrijf zijn wij onder meer gespecialiseerd in het uitvoeren van verbouwingen en betonwerken. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor ieder nieuwbouw- of verbouwproject en het aanbrengen of herstellen van een betonvoer.

Gerenommeerd aannemersbedrijf

Wij zijn een gerenommeerd aannemersbedrijf nabij Leeuwarden met meer dan zestig jaar ervaring. De afgelopen decennia hebben wij een zeer goede naam opgebouwd en hebben wij voor honderden klanten in en rondom Leeuwarden bouwwerkzaamheden verricht. Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid en luisteren dan ook altijd goed naar de wensen van onze klanten.

Breed inzetbare aannemer regio Leeuwarden

Als flexibele aannemer zijn wij breed inzetbaar en bieden wij diverse werkzaamheden en betonwerken aan.
Hierbij kunt u onder meer denken aan:

  • Het uitvoeren van verbouwingsprojecten
  • Het uitvoeren van nieuwbouwprojecten
  • Het herstellen van funderingen
  • Het uitvoeren van betonwerken
  • Een betonvloer vlinderen
  • Het maken van bruggen

Leeuwarden

Snel uw woning verbouwen? Schakel ons in als aannemer in Leeuwarden

Wanneer u op zoek bent naar een aannemer in Leeuwarden, omdat u uw woning of bedrijfspand wilt laten verbouwen dan kunt u dus bij ons terecht. Onze vakmensen beschikken over een jarenlange ervaring en hebben liefde voor hun vak. Het maakt het niet uit hoe specifiek of hoe ingewikkeld de verbouwing is. Of het hierbij nu gaat om een uitbreiding van een loods, een aanbouw van een serre of de plaatsing van een nieuw dak. Zij voeren elk project snel, efficiƫnt en geheel naar uw wensen uit.

Betonvloer vlinderen

Beton- en aannemersbedrijf Veenstra bv voert ook specialistische betonwerkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan het aanleggen of herstellen van een betonvloer, een betonvloer vlinderen, het herstellen van funderingen of het maken van kelders.

Afspraak maken? Bel snel met ons aannemersbedrijf in Leeuwarden!

Wilt u een afspraak maken met ons beton- en aannemersbedrijf in Leeuwarden? Doe dit dan vandaag nog. U kunt ons bereiken door te bellen naar 05 12 47 12 25 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Onze aannemer komt dan snel bij u langs om uw plannen door te nemen en u te vertellen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Veenstra bv hecht een grote waarde aan het bieden van een goede service. Wij houden ons dus netjes aan de afspraken en luisteren naar uw wensen. Wij zijn dan ook een zeer klantgericht aannemersbedrijf in Leeuwarden waar u van op aan kunt.