skip to Main Content
Veenstra BV

Het onderkelderen van een bestaande woning

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in kelderbouw in Groningen, kunt u terecht bij Veenstra BV. Wij gaan al sinds 1952 aan de slag met veel verschillende nieuw- en verbouwprojecten, waaronder het onderkelderen van een bestaande woning. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden, en Veenstra BV wilt inschakelen als aannemer voor uw kelderbouw in Groningen, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Uw kelder bouwen in Groningen

Door het onderkelderen van uw huis in Groningen, voegt u eenvoudig meer ruimte aan uw huis toe. Het is namelijk heel goed mogelijk om een kelder te bouwen onder een bestaande woning. De specialisten van Veenstra BV weten alles over het proces van het onderkelderen van een huis, en gaan ook graag bij u in Groningen aan de slag. U kunt rekenen op onze expertise!

Veenstra BV is uw aannemer voor kelderbouw

Veenstra BV gaat dus al jarenlang aan de slag met verschillende projecten, zowel met nieuw- als verbouw. Wij hebben veel plezier in het uitvoeren van een grote diversiteit aan werkzaamheden. Elk project behandelen we op een unieke manier. Onze jarenlange ervaring maakt dat we elke situatie wel eens voorbij hebben zien komen, en we dus ook precies weten hoe we de kelderbouw onder uw bestaande woning in Groningen het beste aan kunnen pakken. Onze specialisten beschikken niet alleen over kennis en ervaring, maar ook over liefde voor hun vak. En dat ziet u terug wanneer we uw kelder bouwen!

Kelderbouw Groningen

Aan de slag bij u Groningen

Wanneer u Veenstra BV wilt inschakelen als aannemer voor uw kelderbouw, neemt u eenvoudig contact op. Dan bespreken we alle mogelijkheden, en stellen we ook een vrijblijvende offerte op van het onderkelderen van uw huis in Groningen. U kunt hier op de site het contactformulier invullen, maar we zijn ook telefonisch bereikbaar: 0512-471225, en via de mail: info@veenstrabv.nl. Veenstra BV gaat ook bij u snel aan de slag met kelderbouw in Groningen!