skip to Main Content
Veenstra BV

Op zoek naar een aannemer in Heerenveen?

Wilt u een verbouwing uitvoeren en bent u hiervoor op zoek naar een aannemer in Heerenveen? Neem dan eens contact op met beton- en aannemersbedrijf Veenstra bv in Heerenveen. Als flexibel beton- en aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in diverse bouwwerkzaamheden en betonwerken, zoals een betonvloer storten. U kunt ons dan ook inschakelen voor het uitvoeren van een verbouwing.

Aannemersbedrijf met jarenlange ervaring

Veenstra bv is een beton- en aannemersbedrijf nabij Heerenveen met een jarenlange ervaring. De afgelopen jaren hebben wij al voor honderden tevreden particuliere en zakelijke klanten bouwwerkzaamheden in en rondom Heerenveen uitgevoerd. Aangezien wij eerlijkheid en open communicatie zeer belangrijk vinden, komen onze klanten steeds weer bij ons terug. Betonvloer laten vlinderen? Neem contact op.

Uw betrouwbare aannemer in Heerenveen

Wanneer u uw woning in Heerenveen wilt laten verbouwen dan zijn wij uw betrouwbare aannemer. Ons aannemersbedrijf werkt met een team van echte ervaren vakmensen. Zij hebben liefde voor hun vak en beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van restauratie, onderhoud en renovatie. Dankzij hun gedrevenheid leveren zorgen zij voor een perfect eindresultaat. De verbouwing wordt dan ook geheel naar uw wensen uitgevoerd.

Verschillende betonwerken regio Heerenveen

Als divers aannemer / betonbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verschillende bouwwerkzaamheden en betonwerken.
Zo kunt u ons inschakelen voor:

  • Betonwerken
  • Nieuwbouwprojecten
  • Betonvloer vlinderen
  • Verbouwingsprojecten
  • Het creëren van bruggen
  • Het plaatsen van funderingen

Heerenveen

Specialist in betonvloer vlinderen

Ook voor een gladde, stofvrije betonvloer bent u bij ons op de juiste plek. Wij creëren een strakke betonvloer voor u. Dit doen wij door uw betonvloer te vlinderen. Wanneer wij uw betonvloer vlinderen dan gebruiken we hier een speciale machine voor die alle oneffenheden uit de vloer wegschuurt. Hierdoor krijgt u een gladde vloer waar u gemakkelijk laminaat of vloerbedekking op kan worden gelegd.

Ons aannemersbedrijf inschakelen in Heerenveen? Bel ons dan snel!

Wilt u ons aannemersbedrijf in Heerenveen inhuren voor een verbouwing of nieuwbouwproject? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij komen dan snel bij u langs om uw verbouwingsplannen door te nemen en u de mogelijkheden als aannemer toe te lichten. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 05 12 47 12 25 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Voor ons geldt; afspraak is afspraak. Wij hechten veel waarde aan het bieden van een goede service en klanttevredenheid. Als betrouwbaar aannemersbedrijf in Heerenveen voeren wij uw verbouwing en betonwerken dan ook snel en efficiënt uit.