skip to Main Content
Veenstra BV

Vind snel een aannemer in Groningen

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Groningen? Dan bent u hier, bij beton- en aannemersbedrijf Veenstra bv aan het juiste adres. Wij zijn een degelijk, betrouwbaar en modern familiebedrijf dat is gespecialiseerd in betonwerken (bijv. een betonvloer) en het uitvoeren van nieuw- en verbouwprojecten. Schakel ons nu in als aannemer in Groningen, neem contact op.

Allerlei betonwerken in de regio Groningen

Ons team houdt van diversiteit in het werk. Alle werkzaamheden van bouwkundige aard zijn bij ons dan ook in goede handen. De afgelopen decennia hebben wij al voor honderden klanten bouwwerkzaamheden in en rondom Groningen verricht. Denk hierbij o.a. aan een betonvloer vlinderen, betonvloer storten, renovaties en andere betonwerken. Onze klanten waarderen onze betrouwbare dienstverlening en de open communicatie.

Ervaren aannemersbedrijf regio Groningen

Als u uw woning of bedrijfspand in Groningen wilt verbouwen dan kunt u dit het beste overlaten aan een gerenommeerd bouw- en aannemersbedrijf als Veenstra bv. Onze vakmannen beschikken over een jarenlange ervaring in o.a. betonwerken. Het maakt niet uit hoe ingewikkeld of hoe specifiek de verbouwing is; zij doen dit geheel naar uw wensen. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw dak, de uitbreiding van een loods of de aanbouw van een serre. Er is geen enkele klus die zij niet kunnen uitvoeren. Dankzij hun flexibele houding voeren ze uw verbouwing snel en efficiënt uit.

Betonvloer vlinderen? Geen probleem!

groningen

Ons aannemersbedrijf voert in Groningen ook specialistische betonwerkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan het herstel van funderingen, het aanleggen of herstellen van een betonvloer en het maken van kelders. Het aanbrengen van betonvloeren in bedrijfshallen, showrooms en werkplaatsen behoort dan ook tot onze werkzaamheden. Zo kunnen onze vakmannen een betonvloer vlinderen. Met onze kwalitatief hoogstaande vlindermachines kunnen wij elke betonvloer vlinderen, waardoor deze prachtig is afgewerkt. Wij creëren dan een dichte vloer van een hoogwaardige kwaliteit voor u, Deze vloer is stofvrij en heeft een harde toplaag.

Op zoek naar een aannemer in Groningen? Bel ons snel

Bent u op zoek naar een professionele aannemer en wilt u hiervoor een afspraak maken met ons aannemersbedrijf in Groningen? Bel ons dan vandaag nog! Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 05 12 47 12 25 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen te bespreken. Voor ons, als professionele aannemer in Groningen geldt: afspraak is afspraak. Dit betekent dus dat wij ons altijd netjes aan de afspraken houden en luisteren naar de klant. Als u ons dus belt voor een verbouwingsklus, betonwerken of nieuwbouw in Groningen, dan voeren wij deze geheel naar uw wensen uit.