skip to Main Content
Veenstra BV

Op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf in Friesland?

Op zoek naar een professionele aannemer in Friesland? Ga dan naar beton- en aannemersbedrijf Veenstra bv Bij ons bent u aan het juiste adres voor ieder nieuwbouw- of verbouwproject of het aanbrengen of herstellen van een betonvloer.

Vele betonwerken regio Friesland

Veenstra bv is naast aannemer ook een belangrijke speler op het gebied van allerlei betonwerken. Dit is onder meer te zien aan onze eigen specialistische manier van werken. Hierdoor zijn wij flexibel inzetbaar, zowel voor grote als kleine projecten. Met onze betonwerken bieden wij een totaalconcept aan voor onze collega-bouwbedrijven. Hierdoor besteden steeds meer aannemers de specialistische werkzaamheden als fundatie en het aanbrengen van betonvloeren aan ons uit.

Betrouwbare aannemer in Friesland

Wij houden van diversiteit in ons werk. Om deze reden biedt ons aannemersbedrijf in Friesland diverse werkzaamheden van bouwkundige aard aan. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

  • Het uitvoeren van betonwerken
  • Nieuwbouwprojecten
  • Verbouwingsprojecten
  • Het herstellen van funderingen
  • Het maken van bruggen
  • Een betonvloer vlinderen

Friesland

Wij zijn dus breed inzetbaar. De afgelopen jaren hebben wij al voor honderden particuliere en zakelijke klanten bouwwerkzaamheden verricht. Dankzij onze betrouwbare dienstverlening en open communicatie komen onze klanten keer op keer weer naar ons terug. Betonvloer laten vlinderen? Neem contact op!

Ervaren aannemersbedrijf in Friesland

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Friesland verbouwen of renoveren? Dan adviseren wij u om dit over te laten aan een gerenommeerd bouwbedrijf als Veenstra bv in Friesland. Wij werken met een team van echte vakmannen. Zij beschikken over een jarenlange ervaring en voeren de verbouwing of renovatie geheel naar uw wens uit.

Een strakke, stofvrije betonvloer

Ook voor een strakke betonvloer in uw woning of bedrijfspand bent u bij ons op de juiste plek. Onze vakmannen hebben een ruime ervaring met een betonvloer vlinderen. Hierbij werken zij de betonvloer met een speciale vlindermachine af. Zo creëren ze een dichte vloer voor u die helemaal past bij uw woning of bedrijfspand. Deze vloer is van een harde toplaag gemaakt en is stofvrij.

Op zoek naar een aannemer in Friesland? Neem contact op

Wilt u ons aannemersbedrijf in Friesland inschakelen voor een betonwerken bij een verbouwing of renovatie? Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via 05 12 47 12 25 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Wanneer u ons als aannemer inhuurt geldt altijd: afspraak is afspraak. Dit betekent dus dat wij uw verbouwing of renovatie snel en efficiënt uitvoeren. Wij zijn dan ook het meest betrouwbare aannemersbedrijf in Friesland.