skip to Main Content
Veenstra BV

Op zoek naar een aannemersbedrijf in Drenthe?

Zoekt u een aannemersbedrijf in Drenthe, omdat u een verbouwing wilt laten uitvoeren? Dan bent u bij aannemers- en betonbedrijf Veenstra bv helemaal op de juiste plek. Als gerenommeerd aannemersbedrijf nabij Drenthe zijn wij gespecialiseerd n het uitvoeren van nieuw- en verbouwprojecten. Bij ons kunt u dan ook uitstekend terecht voor uw verbouwing. We voeren allerlei betonwerken uit zoals het plaatsen van een betonvloer of een betonvloer vlinderen. Huur ons nu in als aannemer voor uw klus in Drenthe!

Betrouwbare aannemer voor uw verbouwing in Drenthe

Als u uw woning in Drenthe wilt laten verbouwen dan zijn wij hierin uw betrouwbare partner. Wij werken met een team van echte vakmensen met liefde voor hun vak. Zij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van restauratie, onderhoud en renovatie en betonwerken. Dankzij hun kennis leveren zij altijd een perfect eindresultaat. Ze voeren uw verbouwing snel, efficiënt en geheel naar uw wensen uit.

Breed inzetbaar beton- en aannemersbedrijf regio Drenthe

Wij zijn een flexibel beton- en aannemersbedrijf nabij Drenthe dat diverse bouwkundige diensten aanbiedt. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in verschillende bouwwerkzaamheden en betonwerken. U kunt hierbij onder meer denken aan:

  • Het uitvoeren van nieuwbouwprojecten
  • Het uitvoeren van verbouwingsprojecten
  • Het creëren van bruggen
  • Het uitvoeren van funderingen
  • Betonwerken (betonvloer plaatsen, betonvloer vlinderen)

drenthe

Het moge duidelijk zijn; wij zijn breed inzetbaar. Dankzij de diverse werkzaamheden die wij aanbieden, hebben wij de afgelopen decennia al voor honderden tevreden klanten bouwwerkzaamheden uitgevoerd. Bij ons geldt; afspraak is afspraak. De wens van u, als klant, staat bij ons centraal. Aangezien wij veel waarde hechten aan het leveren van een perfecte service keren onze klanten steeds weer bij ons terug.

Een stofvrije en strakke betonvloer

Ook voor een strakke betonvloer bent u bij ons op de juiste plek. Ons team kan uw betonvloer vlinderen. Hierbij wordt de vloer met een speciale vlindermachine afgewerkt. Zo creëren ze een prachtige, gladde betonvloer voor u. Deze vloer is geheel stofvrij en voorzien van een harde toplaag waar laminaat of vloerbedekking makkelijk op kan worden aangebracht.

Aannemer voor betonwerken in Drenthe inhuren? Bel ons!

Wilt u een aannemer in Drenthe inhuren voor uw verbouwing of nieuwbouwproject? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Onze aannemer komt graag eens bij u langs om uw verbouwingsplannen door te nemen en u mogelijkheden te bieden. Wij zijn bereikbaar via 05 12 47 12 25 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Om deze reden voeren wij, als gerenommeerd aannemersbedrijf in Drenthe, uw verbouwing geheel naar uw wensen uit.