skip to Main Content
Veenstra BV

Beton- en aannemersbedrijf regio Drachten

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Drachten dat een betonvloer kan vlinderen? Dan bent u hiervoor bij beton- en aannemersbedrijf Veenstra bv helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerd aannemersbedrijf nabij Drachten dat onder meer gespecialiseerd is in betonwerken. Schakel ons direct in als aannemer voor uw klus in Drachten!

Flexibele aannemer voor allerlei betonwerken

Als flexibele aannemer houden wij van diversiteit in ons werk. Alle werkzaamheden van bouwkundige aard zijn bij ons dan ook in goede handen. Wij bieden diverse diensten aan in de regio Drachten. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in diverse takken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Betonwerken
  • Betonvloer vlinderen
  • Het creëren van bruggen
  • Het uitvoeren van funderingen

drachten

Wij zijn dan ook breed inzetbaar. De afgelopen decennia hebben wij al voor honderden tevreden particuliere en zakelijke klanten bouwwerkzaamheden uitgevoerd. Bij ons staat de wens van de klant centraal. Wij hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie. Om die reden keren klanten keer op keer weer bij ons terug.

De aannemer in Drachten voor uw verbouwing

Denkt u erover om uw woning in Drachten te laten verbouwen? Dan hoeft u deze verbouwing natuurlijk niet helemaal zelf uit te voeren. Hiervoor kunt u namelijk een aannemer in Drachten inhuren, zoals Veenstra bv Wij werken met een team van echte vakmensen met liefde voor het vak. Ze hebben een jarenlange ervaring op het gebied van renovatie, restauratie en onderhoud. Dankzij hun brede kennis leveren zij een perfect eindresultaat. Ze voeren de verbouwing dan ook geheel naar uw wens uit.

Betonvloer laten vlinderen in Drachten

Wilt u graag een strakke betonvloer in uw nieuwe woning of bedrijfspand in Drachten? Dan ook bent u bij ons op de juiste plek. Ons team kan een betonvloer vlinderen. Hierbij werken zij de betonvloer met een speciale vlindermachine af. Zo creëren ze een dichte vloer voor u die er prachtig, strak uitziet. Deze vloer is gemaakt van een harde toplaag en is stofvrij.

Ons aannemersbedrijf in Drachten inschakelen? Bel ons dan snel!

Denkt u erover om ons aannemersbedrijf in Drachten in te schakelen voor betonwerken, storten van een betonvloer, een betonvloer vlinderen of het uitvoeren van een verbouwing of renovatie? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij komen dan snel bij u langs om uw plannen te bespreken en u te laten zien welke mogelijkheden als aannemer er zijn. U kunt ons bereiken door te bellen naar 05 12 47 12 25 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Voor ons geldt altijd: afspraak is afspraak. Als gerenommeerd beton- en aannemersbedrijf in Drachten voeren wij uw verbouwing of renovatie dan ook snel en efficiënt uit.