skip to Main Content
Veenstra BV

Helemaal gespecialiseerd in betonwerken

Veenstra bv is onder meer gespecialiseerd in het uitvoeren van betonwerken. Wanneer u dus op zoek bent naar een bedrijf dat een betonvloer kan aanbrengen of herstellen, kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en werken met een team van echte vakmensen. Bij ons bent u dus op de juiste plek voor betonwerken.

Een gladde, stofvrije betonvloer

Bij het uitvoeren van betonwerkzaamheden kunt u dus ook denken aan het aanbrengen of funderen van betonvloeren. Hierbij maken wij gebruik van speciale vlindermachines waarmee de vloeren glad worden afgewerkt. Er wordt dan een dichte vloer van een hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Deze vloeren zijn helemaal glad, voorzien van een toplaag en stofvrij. Verder maken wij ook bruggen van beton. Deze worden vervaardigd door echte vakmensen met behulp van de meest moderne machines. Wij kunnen een brug, inclusief betonnen fundering, plaatsen.

Een belangrijk bedrijf

Wij zijn een zeer belangrijke speler op het gebied van betonwerken. Ons bedrijf staat garant voor het leveren van kwaliteit en degelijkheid. Zo werken wij niet alleen samen met echte vakmannen, maar maken we ook nog eens gebruik van zeer specialistisch materiaal waarmee wij het beton storten. Hierdoor kunnen wij grote en kleine werken geheel naar de wensen van de klant uitvoeren. Wij voeren tal van betonwerkzaamheden uit. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

  • Het aanbrengen of herstellen van betonvloeren
  • Funderingen
  • Kelders aanbrengen
  • Het uitvoeren van kleine weg- en waterbouwkundige werken, zoals bruggen en tunnels.

betonwerken

Meer weten over onze betonwerken? Bel ons dan snel!

Wilt u graag meer weten over de betonwerken die wij uitvoeren? Maak dan snel eens een afspraak met ons voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 05 12 47 12 25 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Wij komen graag eens bij u langs om u meer te vertellen over de vele mogelijkheden die wij u bieden. Als betrouwbaar aannemers- en betonbedrijf hechten wij zeer veel waarde aan klanttevredenheid en het leveren van een goede service. Bij ons geldt dan ook altijd; afspraak is afspraak. Wij zijn dan ook uw betrouwbare partner als het om betonwerken gaat.

Een digitale maatvoering

Wat betreft onze betonwerken kunnen wij de maatvoering zelfs digitaal verzorgen. Met onze betonwerkzaamheden bieden wij onze collega-bouwbedrijven een totaalconcept aan. Er zijn dan ook steeds meer aannemers die het specialistische werk van fundatie en het aanbrengen van betonvloeren aan ons uitbesteden.