skip to Main Content
Veenstra BV

Betonvloer herstellen of aanbrengen?

Op zoek naar een bedrijf dat een betonvloer kan aanbrengen of herstellen? Neem dan eens contact op met aannemers- en betonbedrijf Veenstra bv. Wij zijn een zeer ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in betonwerken. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek voor het aanbrengen of herstellen van een betonvloer.

Flexibel inzetbaar

Veenstra bv. is al jarenlang een belangrijke speler op het gebied van betonwerken. Wij zijn flexibel inzetbaar voor zowel grote als kleine werken, zoals het creëren van een betonvloer in een woning of bedrijfspand. Daarnaast hoort het aanbrengen van betonvloeren in werkplaatsen, showrooms en bedrijfshallen ook tot onze werkzaamheden.

betonvloer

Een gerenommeerd bedrijf

Wij zijn een aannemers- en betonbedrijf met meer dan zestig jaar ervaring. De afgelopen jaren hebben wij al honderden projecten uitgevoerd, waarbij wij ook betonwerken hebben aangelegd of hersteld. Als gerenommeerd bedrijf werken wij enkel met vakmensen. Zij beschikken over een ruime ervaring en hebben liefde voor het vak. Op het gebied van betonwerken voeren wij diverse werkzaamheden uit. Hierbij valt te denken aan:

  • Het aanleggen van kelders
  • Fundaties
  • Betonvloeren storten en afwerken
  • Het uitvoeren van kleine weg- en waterbouwkundige werken

Maakt u de keus voor een  gladde en stofvrije betonvloer?

Onze vakmensen creëren een gladde, stofvrije betonvloer voor u. Dit doen wij door de vloer te vlinderen. Hierbij maken wij gebruik van speciale vlindermachines waarmee wij de betonvloer monolithisch afwerken. Hiermee creëren wij een dichte vloer voor u van een hoogwaardige kwaliteit. Zo is deze vloer stofvrij en bevat een gladde en harde toplaag.

Afspraak maken? We adviseren u graag.

U kunt ons bereiken door te mailen naar info@veenstrabv.nl of bel naar 0512-471225. Wij komen dan graag bij u langs om uw wensen door te nemen en u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bij ons geldt altijd: “afspraak is afspraak”. Als betrouwbaar aannemers- en betonbedrijf zorgen wij er dan ook voor dat wij uw betonvloer vakkundig en geheel naar uw wens hebben aangebracht.