skip to Main Content
Veenstra BV

Uw betonvloer vlinderen ?

De vakmannen van Veenstra bv kunnen uw betonvloer vlinderen. Uw vloer wordt dan voorzien van een harde, gladde en strakke toplaag. Wij zijn een zeer ervaren bedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in het uitvoeren van betonwerken.

De juiste keuze

Als u ons inhuurt om uw betonvloer te laten vlinderen dan verzekeren wij u dat u de juiste keuze maakt. Wij zijn al jarenlange een belangrijke speler op het gebied van betonwerken. Dankzij onze vakmannen en ons werkmaterieel zijn wij flexibel inzetbaar voor zowel grote als kleine werkzaamheden. U kunt hierbij onder meer denken aan het vlinderen van een betonvloer in een woning of bedrijfspand of het aanbrengen van betonvloeren in werkplaatsen, showrooms of bedrijfshallen. Veenstra bv is een bedrijf dat alle ontwikkelingen op de voet volgt.

Een betonvloer van topkwaliteit

U kunt ons dus inschakelen voor het realiseren van een betonvloer. Als u dit doet dan creëren wij een gladde, stofvrije vloer voor u. Dit doen wij door de betonvloer te vlinderen. Hierbij maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaande vlindermachines waarmee wij uw vloer afwerken. Deze vloer is dan geheel stofvrij en bevat een harde toplaag.

Meer dan zestig jaar ervaring

Als gerenommeerd aannemers- en betonbedrijf hebben wij een ruime ervaring van meer dan zestig jaar. De afgelopen decennia hebben wij al honderden projecten voor diverse tevreden klanten uitgevoerd. Wij werken enkel met vakmensen die liefde hebben voor hun vak. Ze beschikken over een ruime ervaring en werken snel en efficiënt. Op het gebied van betonwerkzaamheden voeren wij diverse werkzaamheden uit. Zo kunnen wij:

  • Een betonvloer aanleggen
  • Een betonvloer vlinderen
  • Fundaties uitvoeren

Betonvloer vlinderen? Bel of mail ons snel!

betonvloer vlinderen

Wilt u graag een afspraak maken om uw betonvloer te laten storten en of vlinderen? Neem dan graag contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0512-471225 of mail naar info@veenstrabv.nl. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Als klantvriendelijk bedrijf vinden wij het heel belangrijk dat u, als klant, tevreden bent. Wij zorgen er dan ook voor dat wij u de service leveren die u van ons verwacht. Wij kunnen dan ook snel en efficiënt uw betonvloer vlinderen.