skip to Main Content
Veenstra BV

Vind hier een ervaren aannemersbedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren aannemersbedrijf? Dan bent u hiervoor bij Veenstra bv op de juiste plek. Wij zijn een degelijk, betrouwbaar en modern familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het uitvoeren van nieuwbouw- en verbouwprojecten.

Altijd tevreden klanten

Veenstra bv heeft de afgelopen decennia al tientallen verbouwings- en nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Projecten die door ons zijn uitgevoerd staan garant voor kwaliteit en degelijkheid. Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid en een open communicatie. Om die reden keren tevreden klanten keer op keer weer bij ons terug.

De juiste vakmensen

Als veelzijdig aannemersbedrijf bieden wij diverse werkzaamheden aan. Alle bouwkundige werkzaamheden zijn bij ons dan ook in goede handen. Wij beschikken over een ruime ervaring en werken met de juiste vakmensen. Zij voeren elk nieuwbouw- of verbouwproject uit volgens de wensen van de klant. Het maakt hierbij niet uit hoe specifiek of ingewikkeld dit project is. Of het nu gaat om de uitbreiding van een loods, het plaatsen van een nieuw dak of de aanbouw van een serre; geen enkele klus is te moeilijk of te lastig voor ons.

Flexibel en divers

Veenstra bv is een flexibel aannemersbedrijf dat breed inzetbaar is. Wij bieden dan ook diverse werkzaamheden aan. Dit zijn werkzaamheden als:

  • Het uitvoeren van nieuwbouwprojecten
  • Het uitvoeren van verbouwingsprojecten
  • Het uitvoeren van betonwerken
  • Het herstellen van funderingen
  • Het maken van bruggen

aannemersbedrijf

Wanneer u uw woning wilt laten verbouwen en hiervoor op zoek bent naar een aannemersbedrijf dan zijn wij uw betrouwbare partner. Onze vakmannen hebben liefde voor hun vak en beschikken over een jarenlange ervaring. Ze leveren dan ook een perfect eindresultaat en voeren uw project snel, efficiënt en geheel naar uw wensen uit.

Hoogstaande kwaliteit

Als wij een nieuwbouw- of verbouwingsproject uitvoeren dan zetten wij onze kennis en ervaring in met één doel: het realiseren van uw wens. Als u ons inhuurt voor een klus dan heeft u slechts contact met één contactpersoon. Hierdoor ontstaan er geen misverstanden en kan het project snel worden uitgevoerd. Zo kunt u al snel genieten van het eindresultaat.

Maak een afspraak met ons aannemersbedrijf

Wilt u graag eens een afspraak maken met ons aannemersbedrijf? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 05 12 47 12 25 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Wij komen snel bij u langs om uw plannen door te nemen en u meer te vertellen over de vele mogelijkheden die wij u, als betrouwbaar aannemersbedrijf, bieden.