skip to Main Content
Veenstra BV

Vind een ervaren aannemer

Zoekt u een ervaren aannemer die een verbouwings- of nieuwbouwproject voor u kan uitvoeren? Ga dan naar beton en aannemersbedrijf Veenstra bv Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat gericht is op verbouwingen, nieuwbouwprojecten en betonwerken. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek voor ieder nieuwbouw- of verbouwproject.

Uw betrouwbare aannemer

Als uw betrouwbare aannemer hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om open met onze klanten te communiceren. Wanneer u ons inhuurt als aannemer voor een verbouwings- of nieuwbouwproject dan heeft u een vast aanspreekpunt. Hierdoor kunnen er geen misverstanden ontstaan en kunnen wij zorgen voor een vakkundige oplevering. Dankzij deze manier van werken, keren klanten keer op keer weer bij ons terug.

Genieten van het eindresultaat

Wanneer wij, als uw aannemer, een nieuwbouw- of verbouwingsproject voor u uitvoeren dan zorgen wij ervoor dat wij dit project geheel naar uw wensen opleveren. Wij nemen alleen genoegen met een tevreden klant en zullen er dan ook alles aan doen om dit te bereiken.

Wij voeren elke klus uit

Veenstra bv is een familiebedrijf met een ervaring van meer dan zestig jaar. De afgelopen decennia hebben wij al vele mooie verbouwings- en nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Wij werken alleen met echte vakmensen. Zij beschikken over een jarenlange ervaring en liefde voor het vak. Er is geen enkele klus die zij niet kunnen uitvoeren. Het maakt hen hierbij niet uit hoe specifiek een verbouwing of nieuwbouwproject is. Zij voeren deze geheel naar uw wensen uit. Wij zijn een flexibel en erg breed inzetbaar. Zo voeren wij werkzaamheden uit, als:

  • Nieuwbouwprojecten
  • renovatieprojecten
  • Verbouwingsprojecten
  • Betonwerken

Afspraak maken?

aannemer

Bent u op zoek naar een deskundige aannemer voor een verbouwing of nieuwbouwproject? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0512-471225 of stuur een mail naar info@veenstrabv.nl. Wij komen graag bij u langs om uw plannen door te nemen en u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. Bij ons geldt: ‘ “afspraak is afspraak”. Wij werken dan ook zeer efficiënt en hierdoor kunt u al snel genieten van het eindresultaat. Wij zijn dan ook uw betrouwbare aannemer.